Tucekilic Merhaba arkadaşlar Geç döllenme olduğu zaman beta yavaş mı yükselir bilgisi olan yazabilir mi lütfen 🙏
hatice__1 Tucekilic yavaş yükselir diye biliyorum benimde öyle olmuştu ama düşükle sonuçlandı sağlıksız gebelik dedi Dr
Tucekilic KuzeyinAnnesi10 maalesef yükselmedi çok üzgünüm 😢 ama herhangi kanama vs yaşamadım keseyi de gördü
KuzeyinAnnesi10 Tucekilic gayet iyi aslında %60. Artış normal kabul ediliyor illa 2 kat olacak değil canım. Rahat olabilirisn. Artış var sonuçta artış olmaması düşüş olması sıkıntıdır
Tucekilic 2prensesannesiiii aynı saatte verdim canım iki binlerde olması gerekiyordu dedi doktor yarın tekrar istedi
Mervelouse @Tucekilic ben geç döllenme yaşıyorum beta hcg 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 18 çıktı bugün 29. Çok düşük ve yavaş yükseliyor. Yarın doktorum ile görüşeceğim.
Tucekilic Mervelouse gecikme yaşanmadan mı yapmış mıydınız testi doktor herhangi bir şey söylemedi mi
2prensesannesiiii Tucekilic anladım canım peki aynı hastanede mi verdin başka hastanede verince laboratuvar farkı oluyor ben bunu yaşadım
Mervelouse @Tucekilic gecikmenin 4 cü günü kan testi yaptım ve beta hcg 18 çıktı. İlk 3 gün idrar testlerim hep negatif çıkıyordu. Henüz doktorum ile görüşmedim yarın randevum var umarım sağlıklı bir gebeliktir.