MelodyFairy ne zaman yapicaksin oeki merak ettim bende valla ayh hasi guzel haberler veririsin insallah 🤲🏻🤲🏻 yarin benisi gorme gunumuz her gorcegimiz zmaan bana bayram gini geliyo bu guzel gunumde bana da hayirli guzel hsberler ver kuzum dualarim seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ama hissediyorum var gibime geliyo gibi ama umarim oyledir ki hislerim de biraz olsa kuceetli burda bi arkadasim vardi o da hamileydi ama emin degildi kesin degilimdir varsa bile kimyasaldir fekan dedi oncesinde tekrarlayan kimuasal gebelik gecirdi cunku bi kac kere sonra var oldgunu hissediyorum belirtileri vardi esi zorla idrar testi yapmiş sonuca kendi bakmamis bile esi bakmis o kadar inanmiyodu hamile olabilcegine sonra bakmislar ki hamile ama ben demistim ona kesin hamielsin diye yalvardim nerdeyse ona testi yap diue yapmadi en son esi zorla yaltirmis oyle ogrnedi bende sende de var inaniyorum 🤲🏻🤲🏻 unutlandirmak tabiki istemem kuzum seni iyiye yormaya calisisyorum suan sadece var oldguna hamile oldguna inanmaya calisiyorum ayh insallah bi bebis daha gelir sramizda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻