Mucizemsin_bebek Evet Hanımlar Kasım ayında tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı benim kan günüm yarın çok heyecanlıyım sizler ne durumdasınız sonuç öğrenen oldu mu
Rohaaa Mucizemsin_bebek bnmde Kan günüm yarın ins güzel sonuçlar alirz bn 10. Gün yaptım pozitifti ins bi aksilik çıkmaz😍🤲
Haticebb Mucizemsin_bebek 28 kasımda transferim oldu yarın kan günüm inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız🥹🤲🏻
Lavinya_21 Mucizemsin_bebek benım ablam yaptı ama transferi bu ay sonu gıbı olucak. Rabbim istiyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Busearslnn Mucizemsin_bebek 3.gündü kuzum 2 aralıkta transfer oldum bu 2. Tüp bebek Denemem inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏
Mucizemsin_bebek Busearslnn insalalh bu sefer pozitifi gorurusun canmm dularim bizim gibi bekleyen herkesleee
Ravza11 Busearslnn canım benimde ilk negatif oldu 2.transfere kac ay sonra başlamıştın hastane kendisimi çağırıyor yoksa kişinin isteğine goremi bu durum
Mucizemsin_bebek Rohaaa hepimiz cok heyecanliyiz ne guzel sen pozitif gormussunn umarim kanda tam netlestiriris8n canm
Mucizemsin_bebek Haticebb benimde 28 kasimda olduu umarim ikimizde ve bekleyen herkeste pozitif görür
Busearslnn Ravza11 1 ay sürmedi 2. Transferimi oldum canım tek ebriyom kalmıştı zaten doktorum çağırdı hemen başladık tedaviye tekrardan 1 ay sürmedende transferimi oldum
Merveeski 21 kasım transferim oldu 1 Aralık kan verdim 538 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 2860 çıktı kesesini gördük çok şükür inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler olur inşallah
Ravza11 Busearslnn benim 6 embriyo daha var geride negatif sonuç aldım ama hala regl olmadım seninde gecikme olmusmuydu
Merveemin_96 Mucizemsin_bebek merhaba canım bende 1 Aralık’ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler yarın test günümüz bakalım inşaallah hayırlı sonuçlar olsun