Busuyil https://imgyukle.com/i/yHOhSq Merhaba kızlar dün reglim bitti sabah 2. İdrarla yaptım pik gibi geliyor bana ama bu mümkün mü? 20 saniye beklettim çok mı beklettim acaba? Bir de max çizgisine kadar tam batıramadım bu sorun oluşturur mu
Ebruli6 Busuyil zaten max cizgisine degdirmiceksin dogru uygulamissin benimde regl bitiminin ertesi günden beri boyle testlerim 5 gndur ama sen devam et bakalm yarin nasil cikacak
HelloooMomy Busuyil canım bir de 10 sn. Bekleyin diyordu sanki test uygulamasında. Tekrar okur musun onu?
HelloooMomy Busuyil canım İnnovita aldıysan sen yanlış yapmışsın. Ben de yeni aldım kargom bugün geldi. Tekrar okudum üzerini 10 sn. Beklemesi gerekiyor. Sen 2 katı bekletmişsin 🥲
Asyaeylul2816 Busuyil reglden bir gün snra olan ovulasyon da ya daha önceden gelişen yumurtanız çatlamak üzere onun için pik görmüş olabilirsiniz adetleriniz düzenlimi kendinizi dinleyin yumurtlama dönemi hafif kasık batmaları göğüste hassasiyet ve yumurta akı gibi akıntı gelir ovulasyonda 2-3gün üst üstte pik görebilirsin ama çatlama gerçekleştiği zman ertesi günü silik çıkar çatlama gerçekleştiği gün alırım bir kasık ağrısı olabiliyor ve çatlama gerçekleştikten sonra tam 14gün sayın 14.gün adet olmazsanız gebelik vardır gün hiç şaşmaz hatta ovulasyon gördüğünüz saatte adet başlangıcı olur
HelloooMomy Ebruli6 merhaba, çatlama olmadı mı sizde? Bu şekilde pik olan günleri değerlendiriyor musunuz peki? Yoksa çatlama günü mü değerlendirilmeli? 5 gün çok uzun süre yaa kafa karıştırıcı olur sizi için sanki
Busuyil @Anneoluyorumm00 müsaitsen bakabilir miisiin 🥹 sence havuç yemeye başlayayım mı, regl bitiminden bir gün sonra yumurtlama olabilir mi test bozuk değildir umarım😑
Anneoluyorumm00 Busuyil bu testlerde yanılma pek olmuyor canım havuca başla, bu günü değerlendir her ihtimale karşı yarın yine yap bakalım daha koyu mu olucak yoksa silik mi diye , ben böyle çizgi gördüğümde hep degerlendiryordum,
Busuyil HelloooMomy burda okuduğum kadarıyla hem yumurtlama hem çatlama günü değerlendirilmeli deniyor. @Ebruli6 yi heveslendirmek gibi olmasın ama hamile olabilir misin acaba
Ebruli6 8143 var var test ama sabah ilk idrar daha iyi diyolar ya o yuzden yarin yapaym diye dsundum bnm rahatlik 10/10 yalniz 😀
8143 Ebruli6 kız yap ben çok merak diyorum vlla 😂😂 nasıl.rahatlik ya kız hadi hadi varsa çıkar hemen cnku ovulasyon testlerin çok koyu testte çıkarsa kan vermeye gdersin sabah 😂😂😂