sl_bcx Kızlar hamilelikte makyaj yapıyor musunuz doktorum yasak dedi ama ben bb krem kullanıyorum bisey olur mu
Beeyzanurr sl_bcx ilk 3 ay yapmadim hatta ojelerimi bile kaldirdim su an 4. Aydayim arada bir yapıyorum
ruveyda123 İçeriği temiz ürünler kullanmaya çalışıyorum doğal şeyler alıyorum zaten abartı bir makyaj yapmıyorum sadece nemlendirici ve güneş kremi yetiyor bence dikkat edin çünkü cilt emiyor ve kana karışıyor
Momofelisa Yonca_26 çünkü tene değen herşey el kremleri de dahil kana karışıyor kandan da bebeğe gidiyor. O sebeple yasak.
ececan2006 sl_bcx makyaj bebek dogunca sikinti oldu benim icin hamileyken hep yaptim ama bebek dogunca onun cildine dokunmasin diye yapamadim bir sure
ececan2006 ececan2006 valla simdi yine hamileyim note bb krem yada loreal skin paradise kullaniyorum iceriklerine bakmadim ama , yvesrocher gibi markalarin tamamen bitkisel oldugunu biliyorum onlari dusunebilirsiniz icinizin rahat etmesi acisindan
Momofelisa sl_bcx makyaj ve temizlik ürünleri de dahil hiç bir kimyasala dokunmuyorum. Hele ki cilde değen herşey kana kan yoluyla da bebeğe karışıyor o yüzden asla makyaj yapmıyorum yapmam. Bebeğimden önemli değil valla güzel gözükmem.