Merhabalar ✨
Tam 38 haftalık hamileyim. Hamilelik boyunca enfeksiyonum hep vardı fitil enfeksiyon işe yaramadı hatta erken doğum yaparım korkusu da yaşadım sağlık sorunumuz yoktu riskli bir şey demedi hiç doktorum ama enfeksiyon geçmemesi hep beni endişelendirdi derken 2 hafta önce doktorum yine fitil antibiyotik verdi tam geçti oh dedim 2 yada 3 gün enfeksiyon akıntısı gelmedi sonra daha yoğun gelmeye devam ediyor ilaç bitili de baya oluyor hala devam akıntım çok sümüksü enfeksiyon akıntısı :( böyle olan var mı acaba sağlık sorunumuz yok normal doğum bekliyorum ama yarın netlik kazanacak ama özel hastaneye gidiyorum ondan dolayı sezaryen yönlendirme yapacak hissi oluşturdu . Normal doğum olabilir mi yapabilir miyim sizce ilk hamileliğim okul öncesi öğretmeniyim yıllardır işin içindeyim diye mi bilmiyorum hem çok hareketli hem çok tezcanlı ve nötür durumdayım korku endişe vb şeyler Şuan için yok 9. Katta oturuyorum her gün 9 kat merdiven çıkma ufak tefek hareketler yürüyüş devam ediyorum daha yeni doğum iznine ayrıldım hareketsiz kalırsam bu hafta itibarıyla kalmış olacağım ufak tefek sancılar kasılmalar oluyor nst sancı da çıkmıştı ama doktorum normal dedi ilk çatı muanesinde net bir şey demedi normal doğum yapamazsın da demedi yapabilirsin de demedi bebek kilosu Biraz önde diye bebek kilolu 10 gün sonra tekrar bakıp karar verelim o hafta içi alırız belki sezeryanla dedi bebeğin kilosu abartılacak kiloda değil ama sanki bunu öne sürüp yarın sezaryen için gün verecek gibi geliyor bana