Kızlar 37+3 deyim daha önce rahim ameliyati olduğum için zorunlu sezeryanim ve rahmim kalp şeklinde olduğunundan erken dogum riski yüksek olablr dye önlem amacli serklajliyim.Ve daha önceden üç düşüğüm var kan sulandirici kullanıyorum artı kan uyusmazligimz var bi nevi riskli gebeyim.Bu haftaya geldiğim için zaten çok şükür.Size sorum benim doktor en baştan beri belli bi zamana geldgnde aliriz cok bekletemeyiz demisti,37+6 da yani üç gün sonraya sezeryan tarihi verdi zaten 38 e geldin artık daha fazla bekletip riske atmaya gerek yok rahim dar senin için 38 çok iyi diyor.Zaten miadında dogum olmuş olacak ama ben acaba erkenmi diyorum ilk sezeryan olacaklara genelde en erken 38+3 e gün verilmiş üç dört gün çok bisey farkedermi bilemedim doktor etmez diyor.Bebegin gelişimi iyi üç gün önce 3150 ydi.Bi yandan bu bebeğe zor ulaştım daha fazla bekletmeyim diyorum bi yandan erkenmi diyorum.Zaten maksimum bekleme sürem 3 4 gün yani herturlu en geç 38+3 de alinmam lazımmış yani 3 4 günü dert ediyorum.Bi yandan da bebek iyce aşağıya inmis serklaj da çok baskı var ama açılma sancı falan yok.Bu hafta sezeryan olan var mı bi sıkıntı olur mu 37+ 6 da yani üç güne gtcem galiba.🥹