Ayseecihangir Kızlar 40 A doğru gidiyoruz ama gelen giden yok suni sancı almak istemiyorum egzersiz yürüyüş ilişki deniyorum ama yok doktor 41 e kadar bekletirim dedi ama belirsizlikte insanı yoruyor var mı ben gibi olan
AlpEmir Ayseecihangir 39+2 bugün kontrolde hiç sancı çıkmadı Açılma 2 cm zaten var 1 haftadır , geceleri öğleden sonra evde sancı oluyor, hastaneye gittiğim zaman hiç sancı yok 40.haftada gel dedi doktorum İnşallah 40 olmadan kendi sancımla doğururum 🤲
Momandmery Ayseecihangir 39+4 deyim bende akıntı var arada rahimde baskı hissediyorum o kadar herşeyi deniyorum bende suni sancıdan korkuyorum inşallah kendiliğinden başlar
Zeynep_2304 Ayseecihangir evet son zamanlar daha çok zorlanıyorum uykusuz geceler mide yanması nefes darlığı baya zorlanıyorum artık
Seymka Ayseecihangir 40+7 ye kadar gün aşırı muayeneye gel dedi en son aşama suni sancı dedi evet devlete devam ediyorum
Ayseecihangir Seymka bende öyle olucam sanırım artık hastaneye gidip gelmekten bıktım hayırlısı olsun diyorum attık 😒🤗
Zeynep_2304 Fa1503 Allah analı balı büyütsün canım inşallah doğumun nasıl başladı belirtilerin falan var mıydı
Ayseecihangir AlpEmir inşallah canım bende açıklık var mı yok mu bilmiyorum nst de sancı var ama bende az hissediyorum bazen hayırlısı artık
Seymka Ayseecihangir aynen öyle yeterki sağlıkla doğsunlar da geç olsun bizim bebekler de sabırlı demek 😇
Ayseecihangir Momandmery inşallah canım 🙏 rahimde baskı bende de var özellikle idrar yaparken bebeğin hareketleri peki nasıl benimki çok yavaş ve az hareket ediyo
Momandmery Ayseecihangir Bende gün içerisinde çok hissetmiyorum canım geceleri yatınca vs hissediyorum takip ediyorum kendimi sürekli gine de sendr takipte kal hep Salı günü de randevum var bakalım ne diyecekler 😊