Eylem1212 Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim 2 hamilelgim ve bu hamileligimde çok fazla bulantım var kız ve erkek arasında bi değişiklik olurmu siz de varmı
Embish1993 Eylem1212 bende 14 haftaligim ilk hamilelikte oglumda hiç bulantim olmadi bu hamileligim asiri zor geciyor birgun iyiysem birgun yatak yorgan yatiyorum cinsiyeti bilmiyorum belki cinsiyet farkliligindan belki bunyeyle alakali
Pinarx07 Eylem1212 benimde 2. Hamileliğim ilkindeyse vardı bundada var bulantı bende 10 haftaligim prilam içiyorum rennie kullanıyorum yinede bulanıyor özellikle geceleri çok fena oluyorum gaz yanma bulantı hepsi var ikincilerde olmaz diyorlardı oluyormuş
Yasmiyy Eylem1212 ben şuan 26 haftalık gebeyim 20 haftaya kadar aşırı bulantım oldu yemek yiyemedim mahvoldum ve cinsiyeti erkek yani cinsiyet ile alakası yok
Kvsrkz Eylem1212 Eylem1212 benim de ikinci hamileliğim kızımda da bulantim olmuştu ama bunun kadar değildi ya resmen halsizlikten kafamı kaldıramıyorum bulantı da çok var allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla atlatalım hayırlısıyla 🤲
Amanguzelyavasyuru Eylem1212 ben ilk hamileliğimde ölüyordum mide bulantısindan herkes kız kesin kızlar zorlar dedi erkek oldu.Şimdi ikinciye hamileyim sadece sabah bulantım oluyor bakalım cinsiyeti ne olacak🙃
Eylem1212 Sizde baş ağrısı varmı benim 3 gündür çok ağrıyor biraz koruyorum bebeğe bisye oldu mu diye