glcn966 En son 11 Kasım’da adet oldum şu an bir gün geciktim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hafif silik çıktı doktora ne zaman gitmeliyim bir hafta beklemek daha iyi gibi görünüyor
Hulo2105 glcn966 merhaba benim de bat 13 ne gibi belirtileriniz var ? Bende aşırı göğüs ağrısı uçları özellikle. Akıntı ve halsizlik var.
birmucize1 glcn966 pozitifliginden eminsen mutlaka git kan ver artisin kontrol edilsin :) tebrik ederim
Hulo2105 glcn966 bir de ilk önce kan testi ver canım düzenli artış varsa doktora gidersin. Zaten kese 5. Haftada görülüyor.
glcn966 Hulo2105 adet olcak gibi ağrım vardı idrar kokusu vardı midem bulanıyordu arada erken gebelik testi aldım bariz belli çizgi
myangelson glcn966 mutluresim.com a girip oradan yükleyip asagidaki direkt linklerden linki kopyalayıp buraya yapıştırarak atabilirsin
myangelson glcn966 önce aynı yerde 2 günde 1 kan verip düzenli artış takip etmen gerekiyor. Son adet tarihine göre hesaplayinca kaç haftalık oluyorsun baktın mı
_almirasmom glcn966 2 kasım son regl 2 aralık olmam lazımdı olmadım gun ıcınde test aldım hemen cıktı 2. Cızgı sılıkte olsa kan verdım 1092 cıktı 4 aralık gene kan verdım 2099 cıktı doktoruma gıttım kese vardı :) perşembe gene kan verdım 8989 cıktı dun doktora gıttım yolk sac olusmus
myangelson glcn966 4 haftalık falan 5 haftalık olduğunda karından kese görülebilir ama dediğim gibi kan değeri takibi yapman lazim şuan