Selindikci35 DamlaK evet bnde vicdan azabi cekiorum korkuyorum hatta su icemedigim icin ama bizim gibi ayni durumda olanlar var..Bebeklerimiz saglikli olsun
Deletedmom422 Arkadaşlar 4 litre su içenler tuvalete gidip gelme zorlamıyor mu. 1 bardak su içsem 4 kere tuvalete gitmem gerekiyor. Ancak 2,5 litre içebiliyorum.
Cigdem61 Haticeozturk normalde de su içmeyi çok seven bir insanım hiç 3 litrenin aşağısına düşmem ama şimdi enfeksiyon çıkınca hamileliğin 20. Haftasından beri günde 4 litreyi hiç düşmüyorum. Şuan 30 oldum çok şükür :) tabi tuvalette yaşıyorum o ayrı 😂
Dderryaa DamlaK ben bugün bir litre sadece akşam öğürmekten yemek bile yiyemedm nasıl geçecek bu 9+0 oldum yeni başlıyor bulantılar
Krkckbraygt Yazın çok su içiyordum 3 litreyi buluyordu. Kışın çok içemiyorum doktorda her saat başı bir bardak içsen yeter diyordu ben de öyle yapmaya çalışıyorum 😊😊
zeynepnazli ben yatmadan önce özellikle içmiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum gece 3 kere tuvalete kalkıyorum🤦🏻♀️onun dışında gündüz de malesef çok içemiyorum zorluyorum kendimi bi de çalıştığım için dışarıda tuvalete girmekten nefret ediyorum😭Allah bize de bebişlerimize de sağlık sıhhat verir inşallah❤️
Arife3507 Cigdem61 enfeskyonu idrar tahlili disinda sizin yasadiginiz belirtiler nelerdi acaba bugun bende enfeksiyon var mi diye tahlil vericem korkuyorum
Alp-oyku123 1.5-2 lt anca içebiliyorum midem bulaniyor.4 litre içenler masallah keşke bende içebilsem nasıl içiyorsunuz var mi ior formülü 😊