_Tazeanne Önceden ağda yapıyordum ama çok acıyordu ve bir gafta boyunca sivilceleri geçmiyordu iki senedir ustura kullanıyorum hiç artmadı tertemiz acısız ohhh 😀 altına bol bol yağ veya krem tarzı bişey sürseniz jilet gibi kalınlaştırmaz ki
Hasret316 _Tazeanne denicem aslında, ustura kullanan çok varmış ben cidden korkuyordum yani yüz olunca mesele daha hassasiyet oluyor canım 2senedir bende ağda ile alıyorum ama hem acı si var hemde sivilceler çıkıyor sivilcelerin lekeleri kalıyor
_Tazeanne Hasret316 evet evet benimde minik minik lekeler kalıyordu altına bolca bişey sürseniz çok memnun kalırsınız ben bolca nemlendirici sürüp öyle alıyorum en son ne zaman aldım hatırlamıyorum 😀
Yusufayazin__annesi Hasret316 bende gebe kalmak için ilaç kullandım bende çene altında kıllanma yaptı ben aldım kalın pis cikmaya başladı ağda attım 2 3 kez resmen sivilcelenme aşırı oldu çenem berbat oldu artık atmadım ara sıra cımbızla çekiyorum ama lazere gidicem kafaya koydum
Minikkimyager Sdylk esmer biri olmama rağmen görünür derecede azaldı tüy gibi kaldılar.alexander cihazı .İstanbul’da deniz köleoglu güzellik merkezinde yaptırdım instagramdan bakabilirsiniz