krcozlem58 Normal de akıntım çok oluyodu ama sabahtan beri akıntım hiç yok su gibi kokusuz çamaşırım ıslanıyor komple ıslanmıyor ama ıslanıyor akıntı yok beyaz veya sarı bebeğin hareketlerinde de sıkıntı yok ama korkuyorum bebeğin suyu mu diye
Yassey krcozlem58 suda olabilir ama büyük ihtimal akıntıdır akıntı su gibi olabilir demişti doktorum bende öyle gitmiştim gelen su değilmiş ama bir git test yapıyorlar zaten su mu değil mi anlarsın
babysmomy krcozlem58 doktorunuza görünün mutlaka ve eczaneden turnusol kağıdı alın onunla anlayabilirsiniz su mu diye
Ecemnm krcozlem58 içiniz rahatlaması için görünün bende de bazen oluyor doktora gittiğimde ama suyunda bir sıkıntı olmuyor normal diyir ne enfeksiyon ne mantar var bende ama bazen oluyor işte
Sumeyyealts Tahminimce suyunuz değil daha yeni bir arkadaşımın el kadar pijaması ıslandı ama su değilmiş vajinal mantar veya enfeksiyon vs su gibi akıntı yapabiliyor su gelseydi tutamazdınız devamlı akardı
Arzuanne Benimde arada geliyor renksiz kokusuz tamamen şeffaf su gibi kontrol günü gelse sorcam ama 9 gün var