Rohaaa merhaba canım inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin, ben 16 kasımda transfer oldum ama adet tarihim 1 kasımdı, dolayısıyla 28 kasımda 4 haftalık olmuş oluyor yani adet dönemine göre normal gebeler gibi hesaplanıyor. Ve ayrıca ben transferden sonra 14 gün göbekten progestan dex vurulmuştum, sabah öğle ve akşam progestan fitil olarak almıştım sabahları kan sulandırıcı hap akşamları da kan sulandırıcı iğne devam ettim ilk betayı 2 kez verdirdi doktorum hamd olsun iyi artış vardı 10 gün sonrasına kontrole çağırdı geçtiğimiz cuma ve 5+2 idi kese uyumu falan bu arada progestan dex sigorta karşılamıyor diye 3 günde bir kalçadan proluton depot vuruluyorum diğer ilaçlara aynen devam 12.haftaya kadar kesin devam ediyoruz dedi doktorum ama 12.haftadan sonra da kan sulandırıcı devam edebiliriz belki de ikiz olma durumuna karşın ama bu dediklerim bende herhangi bir sorun olmamasına rağmen devam etmek zorunda olduğum ilaçlar sende ayriyeten sağlık sorunları varsa duruma göre ilacın ve kullanma haftan değişebilir 💐