sahhssenem Aşermek farklı bisey anlarsın mutlaka ☺️ Yalan olduğunu iddia ediyorlar ama değil. Ben başlarda hep incir yemek istedim, canım sürekli incir çekiyordu. Tabi tedarik edemedik mevsiminden dolayı. Sonra bi gece otururken bir an da heyecan bastı beni ve çiğ köfte yemek istedim ama böyle bisey yok sinirlerim bozuldu. Asla ama asla tatmin olamıyorsun. Çiğ köfte yerine acı şeyler yedim ama yok yemem lazım. Ertesi gün ciğ köfte yedim. Daha ilk ısırıkta bi rahatlama geldi anlatamam iste bu dedim 😅 mesela incirde böyle hissetmedim. Bekledim çıkmasını. Bide can çekmesi oluyor şimdi normalde hepimizin canı biseyler çeker. Ama sevdiğimiz şeyleri yemek isteriz. Ben eksi şeyleri sevmem, yiyememde. Şuan 7 aylık hamileyim eksi erik olsa tuzlayıp yerim. Pikniğe gittik başka masada meyve tabağı gördüm içlerinden üzüme gözüm düştü, eşimde istedi verdiler. En sevdiğim şeylerden tiksindim mesela. Çilek ve kayısı ilk tiksindiğim meyveler, şuan olsa bile hayatta yemem, kokusu bile beni alıyor. Doğumuma az kaldı bakalım eskisi gibi olacak mıyım 😄☺️