Fatmaadibelli Ben test yaptım 1 ay önce pozitif gibi silik çıkmıştı sonra kan verdik çıkmadı kanda sonra testlerde de çıkmadı şimdi belirgin ikinci çizgi çıktı hamileyimdir dimi kızlar
Fatmaadibelli Fatmaadibelli birde ben son adet tarihimi girip mi hesaplamalıyım bebeği 2 hafta öncesine kadar yoktu bence
2prensesannesiiii Fatmaadibelli 4 . Gün gecikmemde negatifti 10. Gün kanda 100.2 değerle öğrendim 🙏🏻 Hayırlı olsun geç döllenmedir büyük ihtimalle kan testini tekrarlayın🙏🏻
Nesrin-57 Fatmaadibelli hayırlı olsun gebelik var görünüyor canım tekrar kan tahlili yaptır , evet son adet tarihini gireceksin
erdmdml Fatmaadibelli yok canım doktor sana kalp atışını duyduktan sonra tahmini gebe kalma süreni söylüyor çünkü ya geç döllenme olmuş yada daha çok yeni hayırlı olsun ❤️
Polatalemdar Fatmaadibelli benimde aynı sizin gibi oldu 2.5 ay adet olmadım test yaptım çıkmadı bozukmuş gerçi 🤣🤣 iki hafta sonra yaptım kopkoyu çizgi ben 2.5 aylık hesapladım ama doktora gittiğimde 1.5 aylıktı yanı geç döllenme olmuştu şuanda da öyle ilerliyor doktor belirledi adet tarihini. Seninkinde de öyle olabilir 🌹
Nesrin-57 Fatmaadibelli belki yerleşme kanaması olmuştur geçen ay senin. Bazen testler negatif çıkabilir en doğrusu tekrardan kan verip beta değerini görmektir . Eğer 45 günlük bir gebelik varsa onun zaten kesesi kalp atışı başlamıştır mutlaka önce sağlık ocağına kan ver sonuç pozitif ise kadın doğuma git cnm
Mrszeyna 2prensesannesiiii ayy benimde bügün 4 gün geçıkmem var az önce test yaptım negatif inşallah benimde 10.güne çıkar 🥰 hayırlı olsun sizede 😊
Fatmaadibelli Liyamm1 silik çizgi ama hemen belirdi inşallah öyledir ilkinde de böyle oldu gebelik çıkmadı ama o çok sonra belirmişti