Medinemedi Kızlar iyi akşamlar bende fena bir mide bulantısı var kusma YÖK ama midem sürekli bulanıyor hele ki sabahları sizde de var mı o sorun ne yapıyorsunuz Ve sürekli acıkıyorum henüz 7 haftalık gebeyim 🧟♀️
sonsuzmasalim Medinemedi bendede vardı fakat ben hep kustum. Sürekli ara öğünler yemeye çalış. Ben 14 haftalık olana kadar hastanede yattım serum yedim durmadan kustuğum için☹️
Pinkyy Medinemedi bende sürekli acıkıyordum resmen doymak bilmiyordum çok şükür şimdilerde aşırı acıkma yok artık,midem bulanıyordu ama bende kusamıyordum,haftalar ilerleyince mide bulantımın yanına kusmada eklendi..
halimeaydin Medinemedi cnm benimde ilk gebeligim böyle mide bulantısı kusma ile geçti ıkinci aydan altıncı aya kadar sürdü herşey zehir gibiydi su an çok şükür yine hamileyim ve yeni ikinci ayima girdim yine sabah lari bulantı oluyor çok kötüyü m ..haaa bide ilk hamileligimde bulantı olunca hep susam ile tuzlu şeyler yiyordum geçiyordu biraz.. tatlım RABBİM yardımcımız olsun İNŞALLAH 😘😍
Medinemedi sonsuzmasalim kusmuyorum kussam belki rahatlarım ama malesef ada gün yiyormuş ama yine aynı kız delircem çok gülüyorum kendime birde ağrı yapıyor Benim bebek acıktığı zaman
Medinemedi halimeaydin amin canım amin bende öyle yapıyorum tuzlu seyler ama sürekli deil işte unuturum sürekli vallhi birde hasta oldum ilaçla kullanamıyorum berbat 😔
sonsuzmasalim Medinemedi ilk zamanlar bunlar normaldir canım yapabileceğin pek bir şeyin yok. Kendince deneyip keşfetmen gerekir mide bulantına neler iyiyi gelir diye. Herkesde farklıdır çünkü. Mesela sabahları kalkarken yatağın yanına bisküvi kraker gibi bir şey koyabilirsin onlardan biraz atıştırabilirsin
Medinemedi halimeaydin kullanmıyorum henüz vermedi sadece folik asit ve düşğk olmasın diye progestan verdi ay bir de vitamin kullanınca yiceksem ne kilo alırım valla 🤣 şimdiden iki üç kilo aldım zaten
Yeay Medinemedi 6 haftalığım 5 haftada mide bulantılarım başladı canımdan can cıkıyor valla çok kötüyüm
halimeaydin Medinemedi 😊😃hi bişey olmaz ya bende kullanıyorum o hap ı da baya zayıflatıyor beni cnm ya 😍
Medinemedi sonsuzmasalim bende c evinle yatıştırıyorum midemi kraker kayayım haklısın canım teşekkür ederim
Medinemedi Yeay ya ben çok su tüketiyorum bi hastayım grip bu kaç gündür içemiyorum e doktora gttnmi canm
AlininAysesii Bende akşamları oluyor genelde, kokular çok etkiliyor, yemek falan yapınca pert oluyorum 😔