Rabiacyrn17 29+5 haftalık hamileyim çevremde ki neredeyse herkes kızım olacağını söyledikten sonra kız bebek erken gelir diyor bende tedirgin oluyorum açıkçası panik yapıyorum sizce de öyle mi
naneliseker_ Rabiacyrn17 bence alakası yok. Burda 40. Haftada bile doğuran gördüm. Aklınıza getirmeyin o vucud ve taktir meselesi 🧚♀️
Zhra- Rabiacyrn17 he he de geç gitsin 😂 banada kaynanam öyle dedi aa öylemi tamam anne dedim geçtim 😂 daha çok şeyler söylicekler boşverrrrr takma kafana hamileliğinin tadını çıkar 🥰
Rabiacyrn17 naneliseker_ ayy çok rahatladım gerçekten psikolojimi bozdular her gece rüyamda doğum yaptığımı görür oldum
naneliseker_ Rabiacyrn17 zaten sagolsunlar hep gebeler üzerinde oynanip piskolojik baskı veya şiddet ne dersen de başarıyorlar. Dert etmeyin sağlıkla gelsinler 🧚♀️🥳
Rabiacyrn17 naneliseker_ aynen öyle 🤦🏻♀️ amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🥹
-rzrnmrt47 Rabiacyrn17 haftamız ve günümüz aynı banada öyle diyorlar bide bişi dicem sizin de kasık ve vajinada ağrı yanma oluyor mu bir haftadır ölüyorm Ağrı’dan
Asuala -rzrnmrt47 vajinada yanma varsa enfeksiyon olabilir bumu doktorunuzla paylaşın ona gire size ilaç vercektir
Kukulikukuli12 Rabiacyrn17 ilk kızıma 41. Haftada suni sancı ile dogum yaptım. 2021 2.kızıma 39+6 oldum ne sancı var ne bişey yine o yolda ilerliyoruz. Kim dıyor saya yalan
Dilan_55 Rabiacyrn17 alakası yok bence ilk kızım 39. Haftada gelmişti hiç de erken degildi şimdi ikinci kızıma hamileyim bakalım bu ne zaman gelecek 😂
BirazbundanBirazondan1 Rabiacyrn17 ben kızımı 37+1 de doğurdum 1. Gelinimiz kızını 41 haftada doğurdu. Bebek istediğini zaman da gelir
KumCi Rabiacyrn17 hem kız bebesine hamile ve hem de rahim ağzı kısalması olan biri olarak söylüyorum KIZ BEBE ERKEN GELMİYOR 😂
Rabiacyrn17 KumCi hahah 🤣🤣 rahim ağzı kısalığı teşhisini nasıl koydular acaba detaylı ultrasonda mı görünüyor