iremkayaaaa Kızlar selam 9+1 den yazıyorum iştahım kapalı ve çok mide bulantısı yaşıyorum hiç bisey yiyemiyorum su bile içemiyorum doğru düzgün normal mi bu durum korkuyorum bebeğime faydam olmuyor diye
Raziyenurx iremkayaaaa normal canım sonra aşırı yiyeceksın ben ilk haftalarda yiyemeddim die üzülüyodum şimdi 20 kilo almışkm😂😂
ASE6154 iremkayaaaa patates haşla o mideyi bastırıyor, istersen haşladıktan sonra peynirle karıştırıp ez öylede güzel oluyor. Zeytin ve salatalıkta bulantın varken mideni tutacak şeyler. Ben yoğurt veya kaymak varsa ekmek banıp yiyorum bulantım olduğunda 🙃
Dilan_55 iremkayaaaa 4 ayıma kadar aç gezdim resmen hiç bisey yiyemedim 6 kilo verdim ama bebek gayet iyiydi merak etme bebeğe nisey olmaz sadece sen güçsüz düşersin
Ahsennesli iremkayaaaa merak etme hemen hemen herkes yaşıyor bende 12+3 hale yiyemiyorum. Doktor ilk kontrolde ilk 3 ay senin depolarından kanından beslenir bebek endişe etme su içmeye çalış demişti
Minigiim-vebenn52 Korkma zaten 12. Haftaya kadar bebek senin depolarından besleniyor 12 den sonra yediklerinden besleniyor ama hiç bişi yiyemezden serum taktır doktor bana öyle demiştin ilk haftalarda