Aryaam _Rojbin_ bana kulak damlası verildi antibiyotik li o çok iyi geldi Kulak ağrısı çok çektim ağlıyordum böyle geceleri
Dilan_55 _Rojbin_ soğanı halka halka kes bi miktarını tavada arkalı önlü biraz yumuşayıncaya kadar ısıt ince bi beze sar kulağının üstüne koy öylece bekle ama dikkat et yüzünü yakma çok iyi geliyor 4 yaşındaki kızıma yaparım her kulagi agridigin da
Ebrarbusramelekler Ebrarbusramelekler İnternet’e bakdim soğuk bez kopres yapabilirsinz çok geçmiş olsunn canmm
_Rojbin_ Aryaam bendede ilk defa oluyo kendiliğinden başladı sabahladim ağrısından kulağıma ses gitmiyo resmen 😞
_Rojbin_ Minigiim-vebenn52 bende anlamadım cnm birden başladı ağrısı durmak bilmedi şimdi daha iyiyim
bulut955 _Rojbin_ el yapımı elma sirkesi bir damla kadar :) ben neler çekmiştim bu sayede geçiyordu Hep
Defnedeniz62 Ben 26-27 haftalıkken geçirdim sağlık ocağında kulak damlasıyla hap olarak antibiyotik de verdi bir hafta içinde ilaç bitene kadar düzeldim
Kajdhdh Valla benimde 10 gündür hem ağri hem uğultu sesi gittim acile damla verdi antibiyotik verdi ve fayda etmedi soğan denedim o da fayda etmedi artik biraktim devam ediyor ses 15haftalik Hamileyim bide