Sariilayda16 Dün kaset test negatif cıktı bugün adet 1. Günü olması gerekiyordu gelen giden yok hala. Önce negatif çıkıp sonradan pozıtıfe dönen varmı
cutecik Sariilayda16 adetimden 1 gün önce erken gebelik testi yaptm cnm negatif çıktı hemde erken gebelikti adet günümde dayanamadım kaset test yaptm pozitifti sabah ilk idrarla yap var mı elinde test
Lavinia96 Sariilayda16 adetimden 2 ya da 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime 1 gün kala kaset test yaptım aşırı siilik çıktı. 1 gün geçikince çift çizgi oldu🙏🏻🌸 inşallah güzel sonuç alırsınz🌸🙏🏻
Sariilayda16 cutecik test suan yok ama yarın alırım artık birde sabah ilk idrar ile deneme yapayım olmazsa daha pazartesi kan veririm diye düşünüyorum
cutecik Sariilayda16 yarın al yap cnm p.tesiye gelmemiş olursa kan verirsin yarın haber ver inşallh hayırlı haberini alırız🥰
Kahverengi Sariilayda16 adet günü erken gebelik testim negatifti aynı gün kan verdim kanda pozitif çıktı yanı herşey ola bilir
Glsh011212 Kasım7 kan testim beta negatif geldi tam adet günü 12sinde tekrar verdim 20 cıktı betam pozitif oldu 5günde
AsELinAnneSi__ Sariilayda16 Benimde adet günüm negatif gecikmenin 15 günü pozitif çıktı geç döllenme olmuş sağlıcakla gönlünüzce olsun 🙂