Yeniannis-s Doktor iki hafta önde dedi su her şey normal 29 haftalıkken 1600 kg sizlerin nasıl normal mi ?
BUSRA-2121 Yeniannis-s benimde iki hafta annede şeker varsa bebek iri oluyor bir de genetik yapıyla alakalı bende şeker Çıkmadı genetik yapı dedi doktor babamıza çekmiş ☺️
Cerkes6019 Yeniannis-s meyveyi yarım ye canım meyve çok yemek önden götürüyor şekerli şeyleri kıs kilo olarak dikkat et şeker yönünden sıkıntı çıkmasın
Yeniannis-s BUSRA-2121 şeker yüklemesi yapılmadı 3 aylık şeker ve şeker takibi yaptık su normal şekerden şüphelenmiyor doktor ne yapmak lazım acaba
BUSRA-2121 yesim_araz01 biz normal ilerliyoruz şu an 37+2 deyim engelleyecek kadar değil normal doğumu
Gizemlibirisi007 Benim de bugün kontrolüm vardı. 27.haftadayız 1.310 gr bebeğim bana da 2 hafta önde dedi
yesim_araz01 BUSRA-2121 adet tarihinize Göre mi doğum olacak yoksa doktorun 2 hafta önde gidiyor demesiyle mi
BUSRA-2121 Yeniannis-s bişey yapmayın tehlikeli bi durum yok bi daha ki kontrolünüzü bekleyin benimde 20. Haftadan beri bazen bir bazen iki hafta önde gitti sadece 35 ten sonra fazla yoruyo hızlı büyümesi
BUSRA-2121 yesim_araz01 doktor adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi bana kalsa ben ilerden hesaplarım 😅
BUSRA-2121 Yeniannis-s evet çok değilmiş ama doktorunuz onun takibini yapar merak etmeyin gizli şekere bakıyorlar ilerleyen dönemde
Belginylmz Yeniannis-s doğurmadim henuz şuan 36+4 haftakigiz benim bebek biraz iri dedi doktor 35+4 Ken en son 3100 grmdi şuan kaçız bilmiyorum 😌