irrm05 Kızlar sanırım bazı doktorlar dikiş değilde yapıştırma şeklinde yapıyormuş öyle yaptıranlar nasıl geçti doğumunuz ve sonrası çabuk ayaklandınız mı bir sorun yaşadınız mı
Hopefulmom irrm05 yapıştırma dikis dediğiniz estetik dikiş mi benim ki kendiliğinden eriyen dikişti hemen toparladım 3 . gün rahat hareket ettim
alparslangur irrm05 Valla beni yapıştırdılar 15 gün önce😂😂 ilk gün hemşireler kaldırdı daha da yatmadım doğru düzgün hep oturdum yada ayaktaydım. Eve geldim 3. Gün mutfağı evi falan topladım😂 dikişler belli bile değil diyebilirim. Sadece 1 hafta 10 gün falan ağrısı oldu hareket ederken şuan o da geçti. İlk günler çorap iç çamaşır falan giyerken annemden yardım alıyordum şimdi kendim yapıyorum her şeyimi😂 10. Günde de kontrole gittim doktor gayet iyi dedi🥰🧿 Ve sezaryenden aşırı aşırı korkup ameliyata titreyerek giren biri olarak yazıyorum🥹 yine olsa yine sezaryen doğum yapardım🙏
AleynaResul irrm05 dikiş hala var mı desem yeridir yapıştırma bizim burdaki hastanelerin hepsi gayet de iyi yani dikiş daha zor bence
irrm05 Hopefulmom hiç bilmiyorum omu oluyor ilk gebeliğim öyle yapanlar olduğunu duydum sadece ondan sormak istedim 🙏🏻 belki sizin bahsettiğiniz olabilir teşekkür ederim ❤️
Hopefulmom irrm05 rica ederim hiç korkmayın hemen toparlanırsınız Allah’ın izniyle benim öyle ağrım olmadı sadece baş ağrım oldu mutlaka şekersiz ikisi bir arada Nescafe için ameliyattan sonra bol bol olur mu o zaman baş ağrınız olmaz ☺️
irrm05 alparslangur yaa maşallah size ne güzel 🧿😂 inşallah benimde öyle olur zaman daraldıkça aşırı korku sardı 36+3 üz nasıl giricem nasıl geçicek sürekli bunları düşünüyorum 🥲
Nurov Evet artık estetik dikiş yani yapıştırma yapılıyor benimki de öyle oldu ve ilk günden beri çok rahat hareket ettim sadece duş alırken ıslatmıyosunuz streç sardım o kısma öyle aldım bi süre, eğildim kalktım oturdum vs hiç ameliyatlı gibi değildim
alparslangur irrm05 ya varya şu doğum korkusundan hamileliğimi zehir ettim kendime nasıl doğurucam ben diye. Benim kadar korkan bilmiyorum var mıdır. Her iki doğum çeşidinden de korkuyordum sonra dedim bir şekilde doğacak bu çocuk😂 sezaryene karar verdim ve kararı verdiğim günün ertesi günü ameliyata aldı doktorum😂🤦🏻♀️ asla korkacak bişey yokmuş ya kendimi boş yere yiyip bitirmişim resmen ameliyattan çıkınca tek sorduğum çocuğum nerde beni bebeğime götürün falan oldu yani başka bişey aklıma bile gelmedi ne dikiş ne ameliyat. Sizin de öyle olur inşallah❤️🙏 bana da öyle demişlerdi ama yine de korkmaya devam etmiştim siz aynısını yapmayın beni dinleyin ve korkmayın😂😂
Elifttk irrm05 devlet hastanesinde doğum yaptığımda normal dıkmıslerde ablam özel hastanede onunkı yapıştırmaydı suan nasıl yapıyorlar acaba
Hopefulmom irrm05 rica ederim Allah yardımcınız olsun inşallah kolay bir doğumunuz olsun sağ salim bebişinize kavuşun 🙏🥰
alparslangur Minigiim-vebenn52 Benim bugün 15. Günüm izi şuan tabiki belli ilerde ne olur bilemem ama aşırı bir iz kalacağını sanmam😊
minikmucizeemaak irrm05 Benimde estetik dikiş ilk bir kaç gün zordu ama rahatladık çok şükür 17 günlük olduk şimdi daha daha iyiyim ev süpür sil toz al yapıyorum