Gulbahar47 Kızlar selam ben 2 aralıkta sezaryen oldum doktor 3 hafta sonra kadın doğuma kontrole gel dedi nelere bakıyorlar vajinal muayene yapıyorlar mı tecrübeli anneler paylaşır mısınız benimle ilk gebeliğim bu
DeryaE Gulbahar47 merhaba hayırlı olsun. Benim de ilk gebeliğim 18 Aralık’ta sezeryan olacağım. Sezeryan sonrası ne kadar sürede ayağa kalktınız. Ağrınız oldu mu kaç gün sürdü. Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim 🌸
Gulbahar47 DeryaE ben biraz bünyem zayıf olduğu için 4. Gün kendime gelmeye başladım aman aman bi ağrım olmadı şuan 1 hafta oldu iyiyim gayet ama ara sıra sızı giriyor Buda normal
_tuuggcce_ Gulbahar47 hayır, olmadı. Normal ultrason ile baktı hatta çok kısa sürdü. Ultrasonda bakınca emzirdiğimi bile gördü. Rahim ağzın bir şey demişti unuttum. Hiç acı ağrı olmadı ☺️
ASE6154 Gulbahar47 beni 1 hafta sonra çağırmıştı, sadece dikişlerime baktı ne durumda diye. Başka bişey yapmadı
sila_42yigit Gulbahar47 hayir cqnim sezeryan oldugu icin dioislerine bakiyor intihap vs seyler var ki diue