bkre_crk_ limonvari evet ama asistanlar bile bazen cok iyi ve ilgili oluyo gencti ama o doktordu sanki yaninda bi kac kisi dha vardi cunku
2melek_anne Sembat123 pınar çakmak oğlumda onunla bitiridm insllh kızımda da pinar hocaya nasip olur harika bir doktor 🙏🤗
Bilinmiyor-1234 Merhaba Zeynep Kamil de acaba ssvd yapıyorlar mı ordan hangi doktoru önerirsiniz özel fiyatlarınada bakıyorum ama bakalım hesaba uyucak mı bilmiyorum
iremdemirr @Anneyim5818 elif fide hanıma gidiyorum ama memiş beyine iyi ve çok ilgili olduğunu söylüyorlar 😄
smcakir Anneyim5818 Bende süleyman yalçına memiş ali beye gidiyorum dedikleri kadar iyi ve ilgili. Ama son 3 haftamız bakalım doğum sürecindr nasıllar
ozlemozlem66 iremdemirr şey kalp atışlarının sesi çikiyor mu, Ümraniye’de cıkmıyormus cihaz eski diyorlar
Gamzedogru25 Ben 5 sene önce de kızımda kontrollere Ümraniye eğitime gidiyordum doğumu da orda yaptım şimdi oğluma hamileyim 30 haftalık bütün kontrollere de Ümraniye’ye gittim çok memnunum Allah nasip ederse doğumu da orda yapacağım
57roya smcakir sinem.hanim.merhaba dogum yaptinizmi goztepede normali sezeryanmi oldu acaba? Memnun kaldinuzmi tek kisilik oda varmiydi refakatci kaldimi yaninizda babaya cocugu ne zman gosterdiler kusura bakmayin cok soru sordum.