Sevde11 Kızlar 9.haftama girmeme az kaldı canım çok fena soslu tavuk dürumlerden istiyor Hatay dürüm gibi bol soslu olanlardan, ama eşim sağlıksız diye izin vermiyor buradan soruyorum yiyen varsa eşime okutacam ,🤦♀️
Ayssee__ Sevde11 farkında olmadan zararsız olan şeyleri mutlaka tüketiyoruz ne kadar dikkat etsek de ayrıca canınızın çektiği şeyi yemeyip strese girmek daha zararlı ☺️ doktorlarda diyor zaten temiz ve güvendiğiniz bir yerden abartılmayacak şekilde yiyebilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum 🌸 sağlıkla kalın
mommys1 Sevde11 hataydayım sürekli yiyorum bi sıkıntı olmadı temiz güvendiğiniz yerden yerseniz bişey olmaz
Pamuk Sevde11 Herseyi yiyorum 25. Haftadayim. Eniştemle hamile kadını ne üzüyooonn😂 Benim eşim herbiseyi yedirir😂
Sevde11 KuzeyinAnnesi10 bana bıraksa çoktan yemiştim, ama artık rüyalarıma giriyor buradan sizlere sormak istedim tesekkur ederim😋🌸
KsedaGG Sevde11 çok kez yedim bir şey olmaz canınız çektiyse yiyin ❤️ hamilelere bu kadar kısıtlama doğru değil. Bir de aşerme bu yani yenmeli
Rumeysacelikk46 Sevde11 kız ye gitsin boşver 😂😂 dönerde yiyorum cipsi de çiğ köfte de canım ne çekerse kocam taaa suriyeden sipariş veriyor gönderiyor 😂 enişte de salsın seni zaten gerginlikten bir tuhafız gelmeyin üzerimizeee
Serendipity16 Sevde11 ben hep fast food yedim 16. Haftamdayım hatta akşam döner yedik 😂 yenilebilir bence ara sıra da olsa bu kadar kendinizi sıkmayın 9 ay boyunca kimse sürekli dengeli beslenemez
Incibirinci Sevde11 31.haftaya giricem nerdeyse hatay durumunden burger a kadar herseyi yedim ictim allaha şükür hic biseyim olmadi sadece disarda cig sebze meyve kendiniz yikamadan yemeyin geri kalani afiyet olsun