mombarbie_ mommyzx doktora danışın ben surup içmeme rağmen ise yaramiyordu mide koruyucu verdiler anca o iyi geliyor o bile çok etkili değil ama anca o şekilde başa çıkabiliyor um
Elffyns mommyzx bende öyleyim canım 37 haftalık oldum renne gavisgon falan içtim işe yaramıyor artık doktor bu gittiğim de lansor verdi ama dün soğuk süt içtim biraz kesti sabaha kadar enazından sonra yine başladı
Baahar4549 mommyzx Bugün mide yanması yüzünden oturup ağladım artık hiçbir şey işe yaramıyor boğazım tahriş oldu sesim kısıldı iyice. Sonra aklıma sakız geldi. Akşam yemeğinden sonra sürekli sakız çiğnedim. 3-4 haftadır ilk defa bu gece mide yanması olmadan uyuyacağım.
mommyzx mombarbie_ benim artık son 1 haftam belkide o yüzden doğal bir çözüm olsa daha iyi benim için 😌
mombarbie_ mommyzx baskıdandır o zaman soğuk süt klasik hazmı kolay mideyi yormayacak yiyecekler tüketin
Gezenlady mommyzx 13.haftamda çok çektim yemek yemekten nefret etmiştim resmen,dr dedım midem yanıyo bana bişey verın oda renneı duo şurup verdı bir haftada üç şişe bitirdim,birde en çok soda içiyorum şuan baska hıcbırsey iyi gelmiyo bana,şurup ve soda mük👍🏻