Masaalll edasontr bana 16 haftada erkek diyip bu kağıdı verdi eve geldim inceledim bu kız gibi dedim burda da paylaştım kız diyen vok oldu şuan 20+4 olduk iki gün önce başka bi doktora gittim kesin kız dedi benimde kafam karıştı detayliyi bekliyorum
Bahar_01 edasontr pek anlamadım belli değil bu bence doktoru değiş sen ben olsam başkasına çoktan gitmiştim
Masaalll edasontr besbelli kız bunun erkek olma ihtimali yok yani bakın internetten erkek ultrason görüntüsüne alakası yok benim bi tane de oğlum var ordan biliyorum
Masaalll Bahar_01 sizce erkek olma ihtimali var mı bu bacak arasının doktor nasil erkek dedi aklım almıyor bide kesin dedi
edasontr Masaalll ay umarım oyledir yaa 🥰🤲🏻 bi kızm bi oglum olsun cok istiyorum ikisinide tatmayı bakalım 13 unde gidicem devlete orası ne dicek
Masaalll edasontr gönlünüze göre olur inşallah benimde bi oğlum var o kadar istiyorum ki bi kızım olsun inşallah hayırlısıyla olur detaylifa kesinleşir
Masaalll Bahar_01 son adet tarihimi tam hatırlamıyorum 5 gün oynar belki tahminimce, erkek çıkıyor ikisinde de ama onlara pek inanmıyorum dollenmeyle alakalı bi durum bence