Hulya06 Duyguanneoluyor 24_28 haftalar arasında yapiliyor canim aç karna 3 kere saat başı kan aliyorlar sadece.Sonuçlarim temiz çıktı ins seninde temiz çıkar 🙏
Emell Duyguanneoluyor ac karna kan veriyorsun önce canim. Ben yükleme yaptırmadım. Doktorum açlık tokluk şekerine baktı. Aç kan verdim. Kahvaltı yaptim 1 saat sonra tok kan verdim bu şekilde yapildi
Figociho 24 haftalıkken yaptırılıyo ben ıkı gun once yaptırdım dunde sonuclarını gosterdım hıc bır sey cıkmadı allaha şükür
melkebtt bende yaptırmadım dr bi dünya sey saydı neden yaptırmamisim die.. tavsiye edilmiyor dedim biz ediyoruz etmeyen biri varsa oda sadece canan karatay dedi .. her neyse bende sivi seviyem fazla cikti seker yuklemesi yaptirmadigim icin sebep sekerdir die dusundu aclik tokluk yaptirdi hersey normal cikti 35+3, teyim sanada su fazlaligi diyebilirler ilerleyen zamanda canim tabi sen b. yinede
Nurhayat1212 Doktor ne diyosa o arkadaslar sagliksiz bir seyi bu kadar dillere dusurmezler herhalde herkes yaptiriyor demek ki vardir yararlari biz isimizi doktora birakalim benim dusuncem kendi kendimize kulaktan yayilma seylere inanmayalim bebeklerimiz saglikli dogsun😊