Gmzesr Kızlar reglime 3 gün varken test yaptım negatif çıktı regl günüm yarın ne gelen var ne giden sizce değişir mi veya günüm gecikmediği için mi çıkmadı
YesimAykut Gmzesr erken gebelik yap canım varsa elinde veya yoksa da kaset yapabilirsin yarın sabah ilk idrarınla çıkar inşallah 🙏
Gmzesr YesimAykut değişir mi sence yarın yapmak istemiyorum bir kaç bekleyeceğim eğer 4 5 gün gecikirse yaparım yaptığım testte negatif görmek üzdü beni yine bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Gmzesr Ceku00 6 gebelik sayılıyor mu canım benim geçen ay beta 6 çıktı kan verdiğim günün ertesi günü regl oldum doktorum 10’un üzeri pozitif sayıyoruz dedi onlar yalancı pozitif demişti bana
YesimAykut Gmzesr sen bilirsin canım ben sürekli yapıyorum bu günlerde negatife rağmen çok heyecanlıyım ama sen bekleyebilirsen ne güzel bence de gecikince yapmak en doğrusu🙂
Ceku00 Gmzesr doktor tekrar bakalım iki gün sonra demişti çok sınırda bir değer ama dikkate aldı. 2 gün sonra 62 çıktı
Gmzesr YesimAykut negatifi görünce çok üzülüyorum umarım gördüğüm negatif erken yaptığım içindir 😇 beklemeliyim 😇😇
Gmzesr Ceku00 ya maşallah sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 bnimde 2 gün snra 3’e düşmüştü umarım bu ay güzel haberler alırız 🙏🏻