Ssmmoss Verecek ve yapacak bir şey bulamıyorum sebze olarak ne vericem bilmiyorum her şey kısıtlı sanırım yetemiyorum anlamıyorum çok üzülüyorum insanlara bakıyorum ne imkanları var ama bende yok ve bir şey yapamıyormuşum gibi sürekli mıhallebi faln da veremiyorum köyde yaşıyorun istediğim malzemeyi istediğim an alma şansım da yok
Hopefulmom Ssmmoss mercimek çorbası, patates haşlaması, yayla çorbası yapabilirsiniz bizim durumda öyle evde ne varsa ondan yapıyorum yumurta başlıyorum sarısının birazını bebe bisküvisi ile ezip veriyorum illa mama içmek istiyor ek gıda yesede
Gozdecaner Ssmmoss toplu alışveriş yapabilirsiniz yedikleri şeyler az çok belli saten mercimek yoğurt pırınc unu havuç patates elma falan püreler için onlara alışınca kendi yediklerinizden de tattırırsınız çok çok kolay ve içerik olarak zengın tarıfler var ıkıser malzemeli araştırın markete inince toplu alırsınız baya ıdare eder sizi annemlerin yanına köye girince bende öyle yapıyordum
Eymenmoms Ssmmoss mis gibi köy tavuğu suyu kaynat buzluğa at yayla çorbası şehriye mercimek hepsine kat bundan besleyici şey yok tarhana varsa sizin oralarda tarhana çorbası bak kat ben makarna haşlarken Nil’e suyuna katarım yoğurt en güzeli köyde vardır yumurta köy yumurtası daha ne olsu hazır şeyleri boşver canım
Eymenmoms Ssmmoss elmayı haşlayıp içine irmik pekmez koyabilirsin elma yerine aynı tarifi havuçla yada armutla yapabilirsin benim yaptıklarım bunlardı muhallebi olarak
Ssmmoss Hopefulmom sanırım öyle. Anladım ben on’ların genel olarak normal kolay tariflerini bulamıyorum
Gozdecaner Ssmmoss alerjisi çıkmadıysa denedıysenız eğer çok az kabak havuç patates pişirirken bir tatlı kasıgu mercimek atın blendırlayın hepsını güzelce zeytınyagı dokun eğer alerjik reaksiyon göstermezse mercımege bir yemek kaşığı olarak arttırın hem doyurucu hem besleyıcı oluyor gaz problemini artık debelenerek kendi atabilecek ayda zaten gece maması olarakta hero baby kaşık maması veriyordum hıc acıkmıyordu gece kalkıp yada pırınc unu çok az yapabılırsınız bütün sebzeleri deneyin gün içinde elmadan irmikten püre yapın çok vermeyin ama sebzeye alışmadan sebzeyi yemıyorlar sonra