MelikeNurr Bir oğlum var ismi KARAN ve şimdi de 19+3 haftalık gebeyim bir kızım olucak isim konusunda çok kararsızım iki isim var aklımda ama yine de önerilere açığım. ☺️ İnci Mihra 👼🏻 Kumsal Mihra 👼🏻
Gulluuuuu MelikeNurr karen olsun Buda uyumlu olur bence 😂 ya bir arkadaşımın ki böyle ordan aklıma geldi ikizdi onlar karan karen koydu
YoncaD MelikeNurr Mihra ismi başa gelince sanki kulağa daha hoş geliyormuş gibi. Inci Mihra degilde Mihra Inci dahami güzel ne 😄 Mihri ismide hos bence Mihri Inci uyumlu oluyor sanki.
MelikeNurr Gulluuuuu karan ismi bile bi çok kişiye tuhaf geliyo söyleyemiyen çok oluyor karen aklımdaydı ama bunuda söyleyemezler başka bişey derler diye vazgeçmiştim ☺️
Gulluuuuu MelikeNurr aa niye tuhaf geliyor ki bence çok güzel isim pek yok diye sanırım öyle diyorlar biz alıştığımız için normal geliyor bende kızım olursa Ilgaz koymak istiyorum banada bu isme tuhaf diyorlar nesi tuhaf anlamadım 😂
Zynp12 MelikeNurr inci nisa yeğenimin ismi çok güzel bı isim inci mihrada Bı kaç tane öneri vereyim önemli olan eşinizle sizin kararınız tabiki Elif mihra Lavin Ecrin Gökçe