Fer4h hiç korkmayın. Bu durumdan kadın doğum anlamıyor. Enfeksiyon hastalıklarında ben muayene oldum. En son üni hastanesinde test verdim negatif çıktı. Sonra bir prof. Dr. İle görüştük. Hamilelikte hormonlar alt üst oluyor ve bazı cihazlar bunu ölçebilecek kadar gelişmiş olmuyor eğer grip bile olduysan toksoplazma değerini yükseltir dedi. O yüzden hiç korkma . Antibiyotik başlama. Bana da 9 ay boyunca Antibiyotik vereceklerdi. Enfeksiyon hastalıkları kesinlikle kullanma durumu açıkla dedi. Avidite çalışsalar bile negatif çıkıyor kuzum korkma. Ben 1 ay boyunca bu yüzden ağladım . Çözemediler. 6 kere test verdim kiminde negatif kiminde de 1.44 çıkıyor . Enfeksiyon hastalıkları beni şöyle ikna etti. Eğer bu Enfeksiyon vücutta olsa sürekli artıyor dedi. 1 hafta ara ile verdiğin testlerin 5 6 katına çıkması gerekiyor dedi. Seninki de benimki de çıkmamış. Adımdan da anlaşılacağı gibi ikna olmadım 3 farklı hastanede test verdim. 3 farklı Enfeksiyon doktoruna göründüm . Çok dolaştım yani emin ol . Senin değerlerin benimkinden bile düşük . Hiç korkma . İçin rahat olsun . Ben aştım artık sen de aşarsın inşallah bu korkuyu❤️