Happ Aşırı mide bulantısı baş dönmesi kusmayla acile geldim kan versem 1 haftalık gebelik çıkar mı kızlar
MinikKalpb Happ evet çıkıyor ben acile gittiğimde 3 günlük adetim geçiyordu kan verdim 1-2 haftalık hamilesin dedi bana
Sermec27 Happ 1 haftalık gebelik olmaz her zaman gebelik en erken 3 hafta olarak hesaplanır yani son adet tarihinin ilk günü baz alınır gebelik hesaplanırken adete kaç gün var şu an 🥰
Ebru-29 Happ ilişkinin üzerinden 1 hafta geçtiyse çıkmaz bulantı vs de daha ileri hafta belirtileri 4 5 hafta mesela
Happ Liyamm1 ay inşallah vardır inşallah da alırlar pek bizim acilde almıyorlar ya deniyim şansımı bana dua edin lütfenn 🥹🤲🏻
aslansmommmm 1 haftalik ckma en az 12 14 gun gecmesi lazm iliski uzerinden ki ondan bile dusuk bir deger ckar
Happ aslansmommmm ama çıkan bir sürü kişi var 0 olmasa 2 3 bile çıksa bi umut inşallah vardırda çıkar 🤲🏻
aslansmommmm Happ ckmaz canm bir haftada mumkun degil ilskiden bir hafta sonradan bahsetmiyormusun bosuna stres olma dye soyluyorm en erken 12 gun
Happ Mervee__ doktor yarım saate dedi kanı alan 1 2 saate dedi ya bekliyorum işte hayrlı haber olsun inşallah da beklicem artık 🤲🏻
Yakamoz20 Happ bende şimdi verdim 2-2.5 saate cikar dedi 1 saatim kaldı yarım saate imkanı yok çıkmaz cihazdan dolayı
Sermec27 Happ âdete 8 gün var aslında yumurtlamadan sonra bu kadar erken belli olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim inşallah hamilesindir
Happ Sermec27 inşallahh aslında ben istemedim doktor kana bakalım dedi daha erken olduğunu tarihleri söyledim ama yinede baktı