Dilemcan kızlar ikinci kez paylaşım yapıyorum 13+5 haftamdayım çok merak ediyorum bir kızım var bu ikinci hamileliğim doktorum daha küçük ama tahminim kız demişti 2 gün önce
Dilemcan XBirmelekannesiii Teşekkürler bir kızım var önceliğim sağlıklı olması ama ne yalan söyliyim bir oğlum da olsun artık iki çocuğum olsun yeter Rabbim istiyen her kese nasip etsin inşallah ❤️
YeniGelinMeselesi Kafası ufak genelde böyle olanlar kız oluyor erkek bebeklerin kafatasları daha büyük ve geriye geniş oluyor kız büyük ihtimal Allah kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻
YeniGelinMeselesi dilan3535 erkeğe benziyor burda alt kısmında çıkıntı baya belli oluyor hayırlı evlat olsun
Zehraok72 Bahar_01 bn üçüncu kızıma hamileyken erkek hep çıkardı ama kız oldu bu gebeliğimde ise rus takvimide çin takvimide kız çıkıyor bklm hngisi çıkıcak
dilan3535 Hnd_01 vallah 11+5 te devlet doktoru%90 erkek dedi 14+1 de kendi doktorumuz kıza benzettim dedi şaştım kaldım
dilan3535 Bahar_01 henüz belli değil biri erkek biri kız dedi 16. Haftamızda nasipse öğrenicez bakalım