mommys1 kızlar ben alttan kullanamıyorum korkuyorum bi ara doktor bundan yazmıştı ama kullanmadım gebelikte bunu kullanan var mı
tatlibebegim_ mommys1 2 gün önce kullandım sonrasında 3 4 saat wc ye gidilmemesi gerekiyormuş ama ben dayanamadım gittim
mommys1 _almirasmom sarı akıntı var bide vajinada yanma idrar testi vermedim ama gebeliğin başındandır uğraşıyorum bu enfeksiyonla
mommys1 Fatmaslkunl bana da alttan verdi kendi doktorum ben kullanamıyorum progestanı bile ağızdan içmiştim
Fatmaslkunl mommys1 yaa umarım kullanabilirsiniz de çok fayda görürsünüz enfeksiyon sıkıntıya sokuyor bizleri maalesef
BirazbundanBirazondan1 mommys1 hamileyken içitim. Az idrar yolu enfeksiyonu vardı. İçtim geçirdi. Akşam yatarken içmiştim. 4 yada 5 saat saa tuvalete gitmeyeceksin.
tatlibebegim_ mommys1 illaki fayda ediyordur sabah kalktığımda içimi boşaltmıştı akıntı gelmişti baya sarı
tatlibebegim_ _almirasmom bende gece içtim ama sürekli idrarım geliyor bebek baskı yaptığı için 5 dk bi gidiyorum 😂
Asus1 mommys1 ben iki gebeliğimde de kullandım canım bana iyi gelmişti gece yatmadan son idrardan sonra içmek gerekiyor. Ama idrar yolu enfeksiyonu akıntıda çok renk değişikliği yapmaz bildiğim kadarıyla yine de bi rdoktora görün istersen