Delidolu Evet Kizlar Bizi Bu dönemde Neler Bekliyor İlk Hamileligimi Hiç Hatırlamıyorum Bu Dönemi 😊😃😃
minik_kurabiyeee Delidolu ay bende 3. Trimestere girdim girdigim günden beri bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısı başladı aşırı zorlanıyorum şuan gerçekten 2. Trimester hamileliğin prenses dönemiymiş😂😂
boz-elaa Her hamileyi farkli seyler bekliyor bence ama genel olarak beni hareket kısıtlılıgı, rahat rahat egilip kalkamama, yatakta sagdan sola dönmede zorlanma, bebek hareketlerinin can acıtması fazla baskı yapması karsiladi 😮💨😬
Seyma0101 MinikKalpb suan siz 34 8 ayınız bıtıyor degıl mi bende 31+3 oldum 8. Aya gırdım degıl mi ya
Sword Bende yeni girdm sizin de göbek deliği çevresinde batma ve acıma hissi var mı iki gündür bende o var
minik_kurabiyeee Delidolu aynen vallaha ilk 4 ay bulantı kusma yaşadım 7. Haftadan beri insülin kullaniyorum diyet yapıyorum bunlarda daha çok zorlaştırdı 🤦🏻♀️
Delidolu Pamuk Az Kaldı inş Sende Görürsün 🤲 Bende Diyodum Acaba Bende Gorurmuyum Sabır herşeyin basi
Yagmurakyurek Pamuk 25haftlik galiba 3trimester olmuyor pamuk hanım 27olunca 3trimester oluyor die biliorum doktorum öle demisti bizde 29haftlgiz
Seyma0101 MinikKalpb hayır canım yanlısın var ya ben kızımı 35 haftada dogum yapmıstım ozaman bana 8 ayınız bıtıyor demıslerdı sen 8 yenı gırıyorsan 9. Ayın hangı hafta 🤔🤔