Irade_2021 Tunzaliee Yox orani tanimadim.InsAllah hekiminiz yaxsi olar.Cunki indiki bir cox hekimler ozleride ne etdiklerin bilmirlee.xesdsni basdan eliyirler
555eeee67 Irade_2021 canım baxdm sənin fol turşn tərkibinde yod da var mən istifade edrdim sonra başqa həkimə keçdim o mənə dedi ki sən zobdan analiz verməmiş tərkibinde yod olan fol turşusu istifade etmə
Irade_2021 555eeee67 He ola biler amma hamile qalmaga qerar vermemisden qabaq butun analizlerden uziden kecmisdim.hec bir problemim cixmadi.amma etrafimda tanidigim hami o dermannan icir.hec esitmemisem hekim desin yod terkibli olmaz
Bebisim3333 Irade_2021 çox çaresizem azerbacanda bilsen de baji bosanmaqa nece baxilar uşaqim var hamileyem
Melodimm Bebisim3333 Kim necə baxır baxsın.Sende onlara düzünü de.Yoldasim aldadirdi məndə qadınam qürurum var və bosaniram bu qədər.Kime ne.Kim belə şərəfsiz kişi ilə yaşamağa dözür dözsün mən dözmürəm.Bunu de susacaqlar.
Irade_2021 sekine1 Men 10heftelik hamileyem 2ci hamileliyimdi.sag salamat qucaginiza alarsiz InsAllah
Zeyd_Mom_22 555eeee67 ay çox pis shukur günümüze. ama allergiyam qalxıb çox asqırıram, baş ağrısı filan(( Sende necedi veziyyet?
555eeee67 Zeyd_Mom_22 men 2 gun öldüm ishaldan indi şukur yataq rejmindəydim bu gun bir az hərəkət etdim uje dayana bilmirdim pis oluram yatanda özumu elə yaxşı hiiss edrğm kii
Nnnnn2402 Salam qızlar necesiz? Şükür bugün uziye düşdüm her şey qaydasındadı hematoma da azalıb qan da dedi azaldıqca keçib gedecek