Ebru3457 Kızlar 27+ 1 haftalık hamileyim karın altında genital bölge üstünde bi şişkinlik baskı hissi ağrı oluyor normal mi öyle olan var mı bazen çok oluyor bazen hafif özellikle geceleri yatarken dönerken felan
MadamSLN Ebru3457 bende ayni durumdayım, 27+2 olduk. İki gündür kasiklarim ağrıyor, sancı oluyor, sanki bisey beni cimdikliyor. Bebekte maşallah hareketli hiç durmuyor, iyice içimi dışımı deşiyor resmen.
Ebru3457 MadamSLN benimde aynı önceden bu kadar gündüz hissedilmiyordu artık gündüzde şiddetli hissediliyor geceyi saymıyorum zaten gece daha çok hareketli ama iştahımda bi kaç zamandır yok mide ekşimesi felan oluyor karnımda şişlik oluyor
Sword MadamSLN benimkisi öyle hareketli değil aynı gündeyiz dün mesela çok az hareket etti normal mı acaba
MadamSLN Sword Her zaman sakin mi? Ben hareketlerini hissettiğimden beri hareketliydi. Ama büyüdükçe zorlanmaya başladım.
Ebru3457 Sword canım benimde son bi kaç gündür baya hareketli özellikle geceleri her dönmemde her hareketimde onunda hareketini hissediyorum ama bundan önce benimde düzenli değildi 2 gün hareketli bir gün az hareketliydi
MadamSLN Sword az önce arkadaşımla konuştuk o şuan 35 haftalık olmuş, ben durumumu anlattım. O benim kadar bu durumları yaşamamış, belki kişiden kişiye değişiyor olabilir.
Sword MadamSLN şeker kontrolü falan yaptınız mı doktorun biri çocuk şekerden de çok hareketli olur dedi
MadamSLN Sword yaptırdım ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. 2 - 3 hafta oldu yaptıralı. Kaldı ki hareketliydi zaten. Ve iki gündür aşırı hareketleri ama bunlar normalmiş. Bide şeker yüklemesinin yapılması taraftarıyım ben.