Nur_Alp umrumdadegil bu gidişle bende gidecem galiba çok kötü ya kasıklarıma kadar vuruyor ağrı inşallah kötü bir şey yoktur ya allah yardımcımız olsun inşallah
Tugce_23 @"umrumdadegil benim ağrım kasıklarımdan vajinama doğru gidiyordu ve bebek çok sertleşiyordı
umrumdadegil Tugce_23 kasıklarda fazla olmuyor alt karnıma arada bir giriyor ağrı daha çok vajinada ağrı
Nur_Alp umrumdadegil uzanmışım bekliyorum bakalım ne yapacaz bebeğinizin hareketleri nasıl acaba açıkçası gitmeye de çok korkuyorum ya kötü bir şey olur diye benim ilk bebek hiçbir şey de bilmiyorum 🙁
umrumdadegil Nur_Alp hareketleri normal hissediyorum onu. Gitmeye kork.a kötü bişey varsa asıl gitmek daha iyi evde nolacağını bilemeyiz benimde ilk bebek olduğu için bu kadar tedirginim hiç bilmiyorum sancı nedir ne normal ne normal değil 🥲
Nur_Alp umrumdadegil bende aynı durumdayım ya ilk gebelik gitmeye de korkuyorum gitmesem yine korkuyorum bilmiyorum ne yapacam siz gittiniz mi hastaneye
umrumdadegil Nur_Alp yok gitmedim daha doktoruma yazdım ara ara olabilir korkma dedi artarsa acile git dedi
umrumdadegil Nur_Alp ya iyidim geçmişti hafiften var şimdi yine önceki kadar değil ama yarın da aynı olursam kesin giderim beklemem artık ama bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan şüpheleniyorum yine etkiliyor diye
Nur_Alp umrumdadegil aynı ya benimde enfeksiyonum var hem de hamileliğimin ilk haftalarından beri hiç geçmedi bir türlü acaba ondan mı ya
Nur_Alp umrumdadegil kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah kendine dikkat et inşallah sende bebek de iyisinizdir bu haftalarda bebek döndüğü için de fazla ağrı olabiliyor inşallah ondandır