busra_ab 😕 oruç borcum var ama korkuyorum bebeğe bir şey olursa diye ar ara tutsam bir şey olur mu aranızda tutan var mı o şekil
e_blue_sky_a busra_ab günde 3litre su içebilirsen ve şeker o bu şu gibi sıkıntılar da yoksa sorun olmaz
Aypare busra_ab doktora danışmadan yapma ben hamileliğin bitmesini bekliyorum hem hamile iken insanin eli ayağı bosaliyor acıkınca falan ..
3438FG busra_ab Ayyy dua ederken Hamileysem eğer ilerleyen zamanlarda 3 günlük oruç tutmak için adak adamıştım. Ama tiroidim falan var ve mecbur kullandığım diğer günlük ilaçlarım var. Doğurduktan sonra inşallah tutacağım. Benim halam falan ramazan ayında doktoruna sorarak orucunu hep tutmuştu. Sen yinede sor
Minigiim-vebenn52 Valla doktorum bana günde üç öğün beslenmen lazım ara öğünleri atlamaman lazım demişti bunları baza alırsak tutmamak lazım
busra_ab Minigiim-vebenn52 aynen bana da öyle diyor doktor ama bilemiyorum 😕 çevremdekilerde tut diyip duruyorlar kararsız kaldım
Minigiim-vebenn52 busra_ab çevredekilere neymiş bi Müslümanlık onlara kaldı borcunu biliyorsun zaten tutarsın bekle şuan bence
ElaEge Hepimiz müslümanız çok şükür de çevrendekiler ne kadar boş yapıyor şuan içinde bi dünya yetişiyor ne kadar zor evreler geçiriyoruz bence hayırlısıyla kucağına al sonra ödersin borcunu sağlığını koruman daha öncelik şuan