Meryemcim Kızlar ben 14+3 teyim hamileliğimde 65 kiloyla hamile kaldım şuanda 65 kiloyum bu normal mi ya hiç kilo almamışım.. zaten bulantılarım cok oluyodu.
NoNameee Meryemcim ilk zamanlar almaman hatta vermen bile normal. Önemli olan bebeğin kilosu o da bir şekilde senden beslenir alır merak etme daha çok küçük
Ilba_34 Meryemcim benim ilk başlarda istifra ve mide bulantısı çok oluyordu 35. Haftamdayım şuan da bebek büyüdüğü için çok yiyemiyorum sadece 2 kilo aldım ama bebekte çok şükür kilo problemi olmadı ☺️
AnnesininBaliii07 Meryemcim bende 19. Haftamdayim hiç kilo almadım bence problem değil doktor birşey söylemediği surece
Meryemcim Arzuanne bende 3. Aydan sonra kusmaya başladım. Sanırım o sıra alamadım benekte bi sıkıntı yoktue inşallah
Meryemcim Eminesahin1 yaa aslında iyi bişey ben ilk hamilelikte doğuma 20 kilo alarak gitmiştim şimdi nasıl olcak bakalım
Meryemcim Ilba_34 yaa ne güzell ben oğlumda 20 kilo almıştım bunda da çok alcam diye korkuyorum ama şaşırdım tartılınca
Ilba_34 Meryemcim valla bende şaşırıyorum çünkü kolay kilo alan biriyim ve kilolu hamileliğe başladım ama hamilelikte bünye değişiyormuş onu öğrendim ☺️
Eminesahin1 Meryemcim bende çok kustum ama yiyemedim o yüzden kilo verdim ama çok şükür bu aralar iyiyim ve yiyebiliyorum 😀 benim ikiz bide korkuyorum kilodan 😀😀
Meryemcim Eminesahin1 yaa korkmayın ikiz bide sizin varsın kilo olsun zaten doğumdan sonra gidecekler 🥰 rabbim sağlıcakla kucağınız almayı nasip etsin🌸🌸
dnzasl Meryemcim bana doktorum ilk 3 ay bebeğin senin yediklerine hiç ihtiyacı yok.Dengeli güzel beslen kilo ver dedi.Kilo almamanızda sorun yoktur bu yüzden. 🥰