smnbr Beritan4721 Takipli doktorlar her ay çağırıyor. 32 haftadan sonra iki haftada bire düşüyo sanırım kontroller
Gozdecaner Beritan4721 normalde ilk aylarda çok şart görmüyorum sıkıntılı gebelık degılse ama 25. Haftadan sonra kesinlikle düzenli gidilmeli bebegınızın suyu azalsa boynuna kordon dolansa ve siz hersey yolunda sansanız mesela?
LamiyaCetinkaya Beritan4721 Bizim gerek duyup duymamamız önemli değil ki. Bebeğin gelişimi ve sağlık durumunu kontrol etmeli doktor😊
Elifdddd Beritan4721 bende 29 haftalığım en son 28 de gittim sormayıda unuttum simdi ne zaman gidicem 32 haftada dimi
Beritan4721 LamiyaCetinkaya değilmi olmadı giderim acaba ilk sezeryan oldum ikincisinde sezeryan olurmu oğlum 3 yaşında
Elifdddd Beritan4721 tmm anladım doktor 1 ay sonra gel demiyormu normalde onu merk ettim öyle cagırıyorlar dımı
LamiyaCetinkaya Beritan4721 Sezaryen tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla ilk doğum doğum sezaryen olduğu zaman genelde sonraki doğum da öyle oluyor😊
rumeysaaa- Ben 29 haftalığım ama 2 haftada bir gidiyorum çünkü merak ediyorum gelişimini kilosunu not alıyorum çünkü heran herşey olabilir belki enfeksiyon çıkar bebeğe zarar verir yada başka birşey olur diye sabırım ben pinpirikliyim
umaydurununannesi Beritan4721 bana kalsa hergun gıder gorurum devlet takıplıyom ayda bıe bulsam sukredıyorum
1yenianne11 Beritan4721 devlet takipliyim ben elimde olsa hergun giderim çünkü asiri merak ediyorum hareketlerini hissediyorum ama bazen uyuyor sanırım Çok az hissettiğim hatta 1 gün hissetmedigim oluyor bir de kaybım var endişem.cok malesef
Cerenbelis1 Beritan4721 bence şart bebeğini merak etmiyo musun gelişimi nasıl bi sıkıntı var mı herşey yolunda mı bence önemli bunlar