Busee-ars Yumurtlama dönemimde değilim 2 hafta önce doktora gittim çatlamak üzere olduğunu söyledi ve gördük bir hamileliğim oldu ama gelişmediği için kürtaj oldum kürtaj sonrası ilk denemem gebelik belirtilerimin olduğunu düşünüyorum geçen ki hamileliğimde ki gibiyim bir de geçen hamileliğimde evde ovülasyon testi varsı yapmıştım pozitif çıktı ve şu an da da yumurtlama da değilken de pozitif çıkıyo bu şekilde öğrenen oldu mu bununla öğrenebilir miyiz acaba yardımcı olun lütfen
meliikee- Busee-ars yumurtlama zamanınız değilse eğer çizgilerin ikisi de belirgin çıkarsa pozitif olabiliyor bende bi keresinde öyle öğrenmiştim üst üste üç gün koyu çıkmıştı adet zamanımda sonrasında gebelik testiyle kesinleşmişti
Busee-ars meliikee- bende bugün yapsam mı diye düşünüyorum ama bi tane daha var onu da yapıp bi bakacağım heyecanlandım 🥲
Busee-ars momofmychildren evet biliyorum ama duygusallığımda aynı o zaman ki gibi 😂 saç telim kopsa ağlayacağım 😂😂
Syma60 Busee-ars ovülasyon testi yumurtlamayı gösteren bir testtir ama hamile olduğunuz da t çizgisi c den daha koyu bir hal alıyor
Sennnnnnn Busee-ars ovulosyon testi yanıltıyor geçen ay bende koyu çıkti ama maalesef negatif sonuç aldım
Burcuneris Benim evde test kalmamıştı Ovülasyon testi yapmıştım pozitif çıktı yani çok koyuydu ikiside ertesi gün kan verdim pozitif gelmişti inşallah sizinde öyledir 🌸
Cambardak__ Bende aynı durumdayim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanamam bitti ovulasyon test yapmaya başladım sürekli çift çizgi çıkıyor 5-6 gündür bu şekilde, normalde bu imkansız maksimum 2 gün sürer yumurtlama bende anlamadim