Tulin41 Emineelvin öyle mi dersin 😊bir kaç günlük kaldı haplarım zaten bitiyor. Almam kendimi denerim bende
Emineelvin Tulin41 Ben kendimi zorluyorum seni bilmem canım çok kolay deyil kusma bulantıyla başa çıkmak😇
Tulin41 umudumhicbitmez13 maşallah iyi dayanmışsın ben dayanamadım içmeyince yemek yiyemiyordum. Bu şekil yiyiyorum ve ilacın zararı yok hatta içinde vitaminler var bebeğe destek olarak
Emineelvin Tulin41 valla seni bilmem Ben azeriyim benim dokturum artıq yeter içdiğin ilaç dedi 🤦♀️kendin öyrenmelisin ne kadar yalvardımsa olmaz dedi😁😁cani doktorrrf
umudumhicbitmez13 Tulin41 yok canım ben kusmuyurdum yemekde yiye biliyordum sadece mide bualntilar vardi çok az
Sehcak umudumhicbitmez13 yemek yedikçe migde bulantım devam ediyor maalesef ilaç da fay da etmiyor 3 gebelik 13+5 suan 10 gün 11+4 de erkeğe benziyor dedi geçen hafta gittiğim de bebek göstermedi kendi ni 😟
Tulin41 Emineelvin ben anca haplar sayesinde yemek yediğim için doktorda bişey demedi 😊 Konuşmandan anlamıştım zaten Azerbaycan’dan mı yazıyorsun 😊
Emineelvin Tulin41 😁😁😁Bəli Azerbaycanlıyam🥰 inşallah düzelirsin Sen doktor ne diyorsa onuda YAP benim dokturm böyle önerdi 😇inşallah bu günler geçer bebeklerimize kavuşunca bunlar sadece çoxk anlamlı hatıra kalıcak🙏🙏🙏🤩🤩🤩😍😍😍
Embish1993 14+3 ikinci gebeligim bir gun iyiysem diger gun midem bulaniyor ve bisey yiyemiyorum hiç istahim yok canim bisey cekmiyor cinsiyeti daha bilmiyoruz
Tulin41 yeschef-13 hayır özele gitmiyorum ama randevu günüme kadar 17 haftalık oluyorum öğreniriz inşallah 😊
umudumhicbitmez13 Tulin41 canım sen kaç hafdaliksin??bende 12gittim ikili test için doktorum birde 17,18hafdanda gel dedi yaa heyecanlıyim cinsiyetde belli deyil 3hafda beklemeliyim daha inşallah sağlıkla gelsinler 🥰🤲🏼😍
Tulin41 umudumhicbitmez13 bende 12 haftalıkkken ikili test için gittim bide cinsiyet için 17 haftalıkken gidicem. Şuan 14+6 yım 😊 sen