Sehcak umudumhicbitmez13 yemek yedikçe migde bulantım devam ediyor maalesef ilaç da fay da etmiyor 3 gebelik 13+5 suan 10 gün 11+4 de erkeğe benziyor dedi geçen hafta gittiğim de bebek göstermedi kendi ni 😟
Aminealeyna umudumhicbitmez13 15+2 yiz bugun cok sukur hersey yolunda 2. Kızım geliyor allah nasip ederse hareketleri i hissediyorum 🥺
1zehratun 13+6 bulantılar baya azaldı Prilam 1 tane içince dayanabiliyorum cinsiyeti gösterdi 18 haftayı bekliyorum 🐥
Leyladua Bende 14 haftalık hamileyim hangi doktora gittiysem cinsiyet söylemiyor cok küçük anlaşılmıyor diyorlar, sizde cinsiyet durumları nasıl?
Veybil 1zehratun bizimki belli değil cnm pazartesi günü doktor kıza benziyor dedi ama net bişey demedi dünde ikili testin sonucunu göstermeye gittim doktora hocam yekrardsnusg bakabilir misiniz cinsiyet dedim daha erken dedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadım
umudumhicbitmez13 Qızlar bebeyiniz hiss edenler varmı aranızda??erken biliyorum ama yinede soriyim dedim
1zehratun Devlet hastanesi biraz daha geç söylüyor devlete gittiyseniz ama bizim bebek bacak arası açık amuda kalktığı için görülmemesi imkansızdı 😁hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda