Duygu53 11+3 den selamlar 🍀 bizimle yakın günlerde anneler hamilelik nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz haydi biraz sohbet edelim 🍀🥰
ahsenka Duygu53 11+6 haftalık. Nadir bulantım oluyor. Aşırı şişkinlik var bu çok rahatsız ediyor. Gergin hissediyorum. Duygusalım . Senin nasıl gidiyor
Mihranur Duygu53 canım bende 11+2 yim elhamdülillah mide bulantım yok ama mide yanmam oluyor ve gaz sorunum oluyor arada da kasık ağrım oluyor. 2 haftaya bende doktora gideceğim hem 2 li test hem de cinsiyet için inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Sermec27 Duygu53 10+6 haftalık hamileyim arada çok nadir mide bulantısı oluyor onun dışında genel anlamda iyiyim en son içerde kanama alanım vardi 9+3 Ken su an ne durumda hiç bilmiyorum inşallah geçmiştir
rabiksu06 Duygu53 11+4 olduk bizde bulantılarım azaldı akşamları çok oluyor halsizlik uyku hali devam ediyor hiçbir şey yapmak istemiyorum sadece yatasım var çok ağlıyorum birde.. 🙈😂🥺
Duygu53 ahsenka benimde benzer şekilde hiç aşermedim diyebilirim ama ayva görünce dayanamıyorum bir çuval yedim heralde 😅 biraz önce fetal dna testimizin sonucu çıktı çok şükür düşük risk 😊 cinsiyetimiz de belli oldu Erkek bebiş geliyormuş 🥰
MomyAsli_ Duygu53 hayırlı olsun tatlı yiyor muydunuz bende 10+3 de gittim 13. Haftada 2li tarama ve cinsiyet söylerim dedi ultrason resmini var mı 10 haftalık karşılaştırsak 😄🥹
Duygu53 Mihranur ayyy hayırlı haberler al inşallah canım benim. Benimde çok bulantım olmadı şükür 🥰 şişkinlik içinde doktorum günde 1 maden suyu içebilirsin dedi rahim büyüdükçe diğer organlar yukarı çıktığı için hazımsızlık şişkinlik olur dedi
evrimdogan Benim 10+4 ama 6. Haftadan beri kusma ve hazımsızlık devam ediyor ne yesem burnumdan geliyor aşırı koku hassasiyetim var yemek çok zor yapıyorum maske takarak yapmaya başladım
Duygu53 MomyAsli_ hamile olmadan önce çok tatlı yerdim ama hamilelikte hiç canım istemedi sadece ayva çok istedim 😂 hadi ultrasonları yükleyelim 🥰 inşallah gönlünüze göre olsun sizinde 🤲🏻🤲🏻
Duygu53 rabiksu06 ayy şu duygu değişimleri beni de bir değişik yaptı :) ağlarken gülüp gülerken ağlıyorum
Gamzekeser 11+4 bulantı devam mide yanması eklendi bir de💆♀️ Pazartesi ikili taramaya giricem inşallah
Tgce_06 Bende 11+5 mide bulantım kusmam yok gaz bende de var şükür iyiyim bende sadece çabuk sinirlenip ağlıyorum 🤣