Mervepera ressamanne_ evet o taraflarda parmagımın oldugu tarafta kesenin üstünden cizgi gibi geliyor birsey o kısımda çok minik 🤭salı günü tekrar gideceğim daha net olur o zamanda atsam bakar mısınız 😍
ressamanne_ Mervepera bende teoriye göre söylüyorum canım çok anladığımdan değil yani :) sol tarafta erkek ozaman. 🫶🏻
Esra_4774 ressamanne_ eee kuzum benim bebişte sol tarafta bana kız dedin ? Teorik olarak söylüyorum tabi her iki fotodada benim bebiş solda ve karından
aysenuroztunc _Daydreamer_89 herkes erkek hissettiğini söylüyor 🥰 Çin takvimi ve kan değişimi şeyine göre de erkek çıkıyor hep kız olursa şaşırırım artık 🥰 sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil teşekkür ederim yorumunuz için 🥰🙏🏻
Esra_4774 _Daydreamer_89 ya öyle mi ? @ressamanne_ kız dedi ama hangisi doğru acaba ramzi teorisi olarak 🤔
ressamanne_ Esra_4774 teoride karından ultrasonda bebek sağda olursa kız, vajinalde sağda olursa erkek
payidar ressamanne_ Sizin karından ultrason. Bebeğin kesesi yansıma olarak sol. Erkek oluyor bu durumda. Yani en baştan beri dediğim aynı şey 🙈
ressamanne_ payidar arkadaşım karından ultrason kağıdına baktığında bebek sağ üst sağ altta olursa kız tam tersi erkek 👍🏻
ressamanne_ ressamanne_ ramzi teorisinde keseye bakılmıyor asıl olan bebeğin nerede durduğu☺️ payidar