MMilamom Kızlar aranızda bu sonuçlardan anlayan varmı ? Anti toxoplazma pozitif diyor bi baksanız 😔 benim randevum perşembe günü içim içimi yedi ☹️internette birsürü şey gösteriyo bi yardımcı olurmusunuz 😔
Pamuk MMilamom Igg pozitif çıkmış.Bu enfeksiyona karşı bagisikliginiz var demek.Sorun yok testleriniz de.
MerveninKuzusu MMilamom pozitif olduğu iyi igg bağışıklık var demekmiş , hatta benim ki negatifmiş asla kedilere dokunma dedi doktor 😂
Mercimeek MMilamom bende pozitif görmüştüm emin olmak için bir perintalogla görüştüm avidite testi verdim kuzum :)
MMilamom Pamuk ay Allah razı olsun ya içim gitti internettede saçma sapan şeyler çıktı sonucumu yazınca korktum çok sagol 🥹
Pamuk MMilamom Igm pozitif çıksaydı o zaman üzülmen lazımdı.Ama vücudun antikor üretiyor taş gibisin😂
MMilamom Pamuk bilmiyorum ki işte anlamam sonuçlardan ay valla içime su serptin evde muhabbet kuşum var dedim eyvah hayvanlardan geçen bişey yazınca kuşumla göz göze geldik 😂 gerçekten çok sagol ♥️
3438FG MMilamom Ayyy ona kurban olurum onu çok seviyorum benimde var bir tane muhabbet kuşum. Biride papağandı o geçen sene öldü maalesef. Her zaman öpüp koklarım yani istemsiz oluyor uzak duramıyorum 😂 Ama şöyle birşey söyleyim size kuşlarda araştırmalar sonucunda daha az enfeksiyon görüldüğünü söylüyorlar. Ayrıca sorunuza gelecek olursak arkadaş cevaplamış ama olsun birde benden duyun İGG pozitif olması öncesinde bu hastalığı geçirdiğiniz İGM negatif olması ise şuan o hastalığın olmadığı demek. Geçmiş olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah ♥️
MMilamom Pamuk ay ne güzel ♥️🥹 can bunlar can çok seviyorum oğluşumu çok aglardım bişey çıksaydı hemen alırlardı benden ailem üzülürdüm 😔 evlat oluyolar insana ♥️
Kelebekmisaliihayat Pamuk bazı insanlardan daha iyi geliyor onlar. Evlat gibi bir şey. Görmediğimde özlüyorum.benim de bi yavru kedim, 2 muhabbet kuşum var. Kedimi sevmeden duramam, zaten o durmaz. Temiz güzel bakınca Allah’ın izniyle bir şey olmaz.
MMilamom 3438FG yaaa çok teşekkür ederim amin inşallah 🥹♥️ evet ya istemsiz bende çok öpüyorum çok seviyorum tombulum benimki biraz obez 😂 çok sevindim kuşların daha az enfeksiyonu olmasına 🫶🏻 papaganınızın ölmesine üzüldüm insan baglanıyor bu canlara ♥️ Allah bebişlerimizide kuşlarımızıda bize bagışlasın 🤍
Pamuk Kelebekmisaliihayat İnan bazen kalkasım gelmiyor ya da 1 saat göremiyorum hemen kedi sesi acıyorum.2 gun hastane de yattım evde çocuk bırakıp gitmişim gibi oldu.Beni anlıyor hasta olunca 🥹
Kelebekmisaliihayat Pamuk öyle. Kendime yemek için üşenip kalkmam ama söz konusu Yumaksa hiç üşenmem. Anlıyor hissediyor. Can o ya . Hepsi de can. Rabbim evdekiler kadar sokaktaki canları da korusun.