Ozlemdrn valla soyle ben asermenin alasini yasamadim ama hamilieigimim ilk zamanlarda ne gorsem istiyodum yani avm ye gidiyoduk yemek katina her gectigim dukkanda yemek yemek istiyodum yengem de bunun aslinda bi cesit aserme oldugunu soyledi tabi ben bunu bilmiyodum. Neyse 1 ay once felandigaliba hemen hemen sufle canim cok istedi oyle boyle degil sanki uemisim da tasi agzimdaydi maalesef malzemem yoktu yapamadim ertesi aksam esime malzemesini aldirdim yaltim yedim. Yani ben oyle garip seyler istemedim ama asermeyi dinine kadar yasayip esime bunu aldirmak istersim ama bi gece saat 12 felandi limon keserken portakal kokusu geldi burnuma esime dedim hemen gittik aldik yedim ama daha farkli bisey asermek istiyorum esim biraz ugrassin benle diye valla 😂 e bizim de simartilmaya ihtiyacimiz var yani nabalim 😂 aseremiyisan sorun etme kuzum bu herkezde olcak diye bisi yok ki bebegim iyiyse cok sukur dusunme bunlari her gebelik olaeldir cunku herkezde olan sey sende olmayabilir ya da sadece sende olan sey bizde görülür belli olmaz yani